Mello trasslar till det

2011-03-05, 13:31:42 / Kategori: Allmänt
Sorry att jag inte skrev ngt igår. På eftermiddagen hand det ännu inte hänt ngt värt att skriva om och på kvällen kom jag inte tbx till datan.
Vi hade tidigt bestämt att vi skulle åka iväg och se på bio. Men vi sköt upp det hela tiden. Först var tanken att vi skulle hinna med en tur till simhallen först. Så bidde det inte. Istället missade vi bussen till stationen med någon minut och tog därför bilen till Kista istället. Där såg vi på Trassel (orginaltitel: Tangled). Det är en mycket bra tecknad familjefilm om Rapunzel. En annorlunda variant av den klassiska sagan där hennes långa hår är magiskt och där prinsen inte är någon prins, han är en tjuv.


Ikväll är det så dags för "Andra Chansen". Deras system med dueller är ngt jag definitivt inte ser som en genialisk idé. Det gör att det med stor sanorlikhet blir den bästa och den tredje bästa ur fältet som går vidare. I värsta fall till & med femte "bästa". Men vill man dra in pengar så kan det ju ses som en effektiv metod men är man ute efter att få en så högklassig final som möjligt är det rena vansinnet

                                              //Pessimistiska bio-gillerskan



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?